Overslaan naar inhoud
Wat zijn Nicotinepouches? - Alpha Pouch

Wat is snus

on

Wat zijn snus en nicotine pouches

Nicotine pouches vinden hun oorsprong in Zweden en Frankrijk in de 16de eeuw als snus. Oorspronkelijk werd snus gebruikt door de adel als een remedie tegen migraine. Doorheen de jaren werd het middel steeds populairder als rookvrije alternatief om tabak te gebruiken. Vooral in Zweden is snus tot de dag van vandaag erg populair in een sociale omgeving. Het rookverbod bestaat in Zweden, Noorwegen en Finland landen al veel langer dan elders in Europa, dus een rookvrij alternatief was veel vroeger nodig. Bijgevolg heeft snus de tijd gehad om met de jaren zijn stigma af te werpen en maatschappelijk te worden aanvaard.

In Europa in 1992 kwam er een algemeen verbod op snus. Niet door zijn verslavende of kankerverwekkende eigenschappen. Snus is immers veel minder schadelijk dan sigaretten. Snus geraakte in de vergetelheid tot de Zweedse snusindustrie met een legaal alternatief op de markt kwam: All-white snus, ofwel Nicotine pouches.

In tegenstelling tot snus, die gepasteuriseerde tabak bevat, bevatten Nicotine pouches geen tabak en de daarmee gerelateerde schadelijke stoffen. Nicotine pouches bestaan uit een papieren omhulsel, een vulstof op plantenbasis, smaakstoffen en een vrije vorm van nicotine.

Nicotine pouches worden gebruikt op dezelfde manier als snus. Je houdt ze tussen je lip en tandvlees. In tegenstelling tot sigaretten geven ze een gereguleerde langdurige afgifte van nicotine die 20 tot 45 minuten duurt. Na gebruik gooi je de pouch niet weg maar deponeer je ze in het voorziene vakje in het nicotine blikje. Nicotine pouches zijn erg discreet, betrouwbaar, veilig in gebruik en een veel minder schadelijke manier om uw nicotine te gebruiken dan sigaretten, sigaren, tabakssnus en zelfs vapen.

Neem een kijke op onze webshop. We bieden enkel kwaliteitsmerken in vele smaken, formaten en sterktes en aan een scherpe prijs.

Alpha Pouch

 

Related Posts

Using nicotine pouches
December 10, 2022
Wat is Snus? Veelgestelde vragen

Meer lezen
Snus. Effect nicotine pouches
October 25, 2022
Snus effect

Het effect van snus valt te vergelijken met de effecten van roken. Veel gebruikers ervaren deze effecten echter als...

Meer lezen
Drawer Title
Coupon
Vergelijkbare producten