Overslaan naar inhoud

FAQ

Wat zijn nicotine pouches/ all-white snus?

Nicotine pouches/ all-white snus zijn een tabaksvrije variant op snus. Snus is een Zweeds tabaksproduct dat tussen de lip en het tandvlees wordt gebruikt.

Het is een zacht zakje gevuld met plantenvezels, smaakstoffen en nicotine. Deze manier van nicotinegebruik zorgt voor een langzame langdurige afgifte van nicotine, zonder verbranding en rook/ dampproductie.

Hoe gebruik ik nicotine pouches?

Nicotine pouches plaats je tussen je lip en tandvlees. Meestal links- of rechtsboven naast je voorste tanden. In je onderlip kan natuurlijk ook.

Na een aantal minuten begint het product te werken. De werking duurt 15 tot 30 minuten. Sommige nic pouches zoals ZYN espressino proef je tot wel 45 minuten.

Na gebruik verwijder je de nic pouch en gooi je deze in de vuilbak, of in het reservoir dat de meeste doosjes hebben aan de bovenkant.

Met welke sterkte kan ik best beginnen?

Ongeacht of je een zware roker of vaper bent is het aangewezen om met een milde variant te beginnen. De opname van nic pouches is anders dan opname via de longen en voor veel nieuwe gebruikers intenser dan bijvoorbeeld sigaretten. Een te sterke pouch kan bij het eerste gebruik misselijkheid veroorzaken. Als je lichaam na verloop van tijd is afgestemd op de nieuwe wijze van gebruik kan je overstappen naar een sterkere variant.

Voor wie zijn nicotine pouches?

Nicotine Pouches bevatten nicotine en zijn bedoeld voor volwassen rokers, vapers of snusgebruikers die achtien jaar of ouder zijn.

Consulteer een dokter als u medicatie gebruikt of bij eventuele allergiën. Dit product mag niet gebruikt worden door jongeren jonger dan achtien, zwangere vrouwen, borstvoedende vrouwen of mensen met risico op hartziekte en hoge bloeddruk.

Kunnen Nicotine pouches/ all-white snus mij helpen te stoppen met roken?

Nicotine pouches zijn een bewezen harm-reduction methode om u te helpen stoppen met roken. Begin met een sterkte in lijn met uw tabaksgebruik. En tracht over het bestek van een aantal weken in sterkte af te bouwen.

Wat is het effect van nicotine pouches?

Nic pouches hebben hetzelfde effect als vapen of roken. Echter in plaats van een onmiddelijk intens effect met een daaropvolgende crash is het effect geleidelijk en langdurig.

Nic pouches geven bij gebruik

-Een ontspannen gevoel

-Verbeterde concentratie

-Een opgewekt gevoel

-Bij hogere dosering een zekere ‘buzz’. Sommige gebruikers ervaren dit als aangenaam maar is echter niet aan te raden omdat het uw gewenningsdrempel verhoogd. Bij herhaald verhoogd gebruik zal je hogere doseringen nodig hebben voor hetzelfde effect

-Tintelen van het tandvlees

De effecten beginnen na enkele minuten en houden 30 tot 60 minuten aan.

Hoe kan ik nicotine pouches het best bewaren?

U bewaard de doosjes het best ongeopend op een koele donkere plaats. Voor langdurige bewaring kan u ze plaatsen in de vriezer.

De houdsbaarheidsdatum van mijn product is overschreden. Kan ik het nog gebruiken?

Nicotine pouches zijn een beperkt houdbaar product en normaal gesproken 6 tot 12 maanden houdbaar. Hierna verliezen ze niet aan smaak of potentie en kunnen ze nog altijd gebruikt worden. Als het gaat om voorbevochtigde pouches kan het zijn dat ze beginne uit te drogen in de containertjes.

Is shoppen bij Alpha Pouch veilig?

Wij gebruiken het grootste en best beveiligde website platform op de markt. Onze volledige website is versleuteld via https protocol.

Hiernaast worden betalingen afgehandeld met Viva Wallet. Een CBD- en Nicotine pouch vriendelijk betaalplatform dat de hoogste veiligheidsstandaard hanteerd.

Zijn nicotine pouches legaal?

Binnen het wettelijk kader van België en Europa vallen nicotine zakjes onder het kader van ‘aan tabaksproducten gerelateerde producten’. Hierdoor zijn ze vrij op de markt verkrijgbaar voor meerderjarigen van achtien jaar en ouder. Als u besteld vanuit een land met andere juristictie raden wij u aan uw lokale wetgeving te volgen.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Bestellingen geplaatst op weekdagen voor 16 uur worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 16 uur worden de dag nadien verzonden

Kan ik mijn product retourneren?

Nicotine pouches/ all-white snus zijn producten met een beperkte houdbaarheidsdatum en vallen niet onder het standaard retourrecht. Foutief of defect geleverde bestellingen worden natuurlijk geretourneerd of vergoed.

Je vraag niet gevonden?

Mail

Mail ons je vraag naar info@alphapouch.com

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Chat

Neem contact met ons op via de chat knop onderaan de pagina.

Drawer Title
Coupon
Vergelijkbare producten